• +358 (044) 3511 333
 • info@ttt-kisa.fi

Huippusuosittu kansainvälisen tason kouluratsastaja ja valmentaja Kyra Kyrklund pitää miniklinikan Tulevaisuuden Toivot ja Tähdet IV -tapahtumassa sunnuntaina 2.6.2019 klo 10:00!
Klinikan ratsukoiden esittelyt löydät alta.

 • Sara Lehtilä

  25- vuotias oikeustieteen maisteri, tavoitteena kansainvälinen kilpailu-ura ja ammatti ratsastajana.
  Hevonen , Buskbjerggaards Rigoletta, on Saran oma, 6-vuotias tamma, isä Blue hors don Olymbrio, emänisä Blue hors don Romantic. Rigoletta on kaikki mitä Sara voi hevoselta toivoa, herkkä, energinen ja aina ratsastajan puolella, sillä on kympin luonne. Sara toivoo, että yhteinen ura kilparadoilla jatkuu pitkään rigolettan kanssa aina GP- luokkiin asti.

 • Ville Vaurio

  29- vuotias kouluratsastaja ja valmentaja.
  Ville on ollut ratsastajana ulkomailla muunmuassa van Olsteilla Hollannissa ja Henri Ruosteella Saksassa. Tällä hetkellä hän kilpailee GP luokissa ja tulevaisuuden tavoitteissa on Suomen maajoukkue. Hevonen on nimeltään Dublin, 8 vuotias Hannover ruuna, jonka omistaa yhdessä Villen kanssa Hanna Harjuvaara ja Janne Ruskeeniemi. Sen isä on Dancier ja emänisä Worldly. Dublin tuli Villelle 4-vuotiaana ja sen jälkeen sen kanssa tähtäimenä on ollut GP -taso.

 • Siiri Kyrö

  38v maatalousyrittäjä, kouluratsastaja. Oma valmennustalli Orimattilassa,jossa myös pienimuotoista hevoskasvatusta.
  Kilpaillut menestyksekkäästi nuorten hevosten luokista aina intermediaire tasolle asti omilla kasvateillaan.
  Kyrö Hot Flow, 10v ruuna. I.Hotline ei.Florestan. Kasv&om. Siiri Kyrö.
  Breeders Prize voittaja, edusti 5v:nä Suomea nuorten hevosten MM-kilpailuissa.
  Kilpaillut tähän asti intermediaire I tasolla ja tähtäimenä tietysti Grand Prix.


 • Saana Hannula

  14-vuotias poniratsastaja, jolla on 10-vuotias Belgiasta tullut kouluponi Dacapo de l’Aube ”Kaapo”, jonka he ovat yhdessä valmentajien kanssa rakentaneet. Kaapo on ollut Saanalla 5,5 vuotta eli tuli heille ollessaan 4-vuotias. Tullessaan Kaapo oli he:B-tasoinen ja oikeilla työkaluilla sekä ammattilaisten avulla se on saatu nostetettua ponien FEI-luokkiin. Vielä ennen Kaapon tuloa Saana oli tosin vannoutunut esteratsastaja, mutta tämän ponin myötä myös laji vaihtui kouluratsastukseen. Tätä päätöstä Saana ei kadu yhtään, kouluratsastuksen myötä on löytänyt ihan uusia puolia koko ratsastuksesta ja huomannut paljon lisää ratsastuksen hienouksista! Saana on todella motivoitunut ratsastaja, ja haluaa aina tehdä parhaansa sekä päästä niin pitkälle kuin mahdollista. Kaapo on opettanut Saanalle ihan valtavasti, mutta onneksi yhteinen matka on kuitenkin vielä alussa. On ihana päästä oppimaan uutta ja näkemään ratsastuksesta uusia puolia!